Villanyszerelés

Az erős és gyengeáramú hálózat kialakításánál nagyon fontos tudni az elektromos terhelést az adott áramkörre. Gyakori a háztartásokban, hogy több kisgépet nem tudnak egyszerre üzemeltetni, mert nem megfelelően lett kialakítva az erősáramú hálózat és a terhelés miatt lecsapja a biztosítékot.

A biztosítékok cseréje a legtöbb esetben nem elegendő, mert a vezetékek nem bírják a terhelést. Ezeket a munkálatokat minden esetben szakemberrel kell elvégeztetni, hogy elkerüljük a balesetet illetve tűzesetet.

Ha villanyszerelés, akkor is remek választás a Hold On Építőipari Kft. Cégünk magasan képzett, több éves múlttal rendelkező villanyszerelőket alkalmaz, akik nem riadnak meg, ha egy ház komplett vezetékcseréjéről legyen akár szó, vagy csak egy mennyezeti lámpát kell felszerelni.

Milyen folyamatai vannak a villanyszerelésnek?

Épület villanyszerelés első lépése, hogy meg kell tervezni melyik áramkörön milyen fogyasztót kívánunk elhelyezni. Az adatok tudatában kell a megfelelő keresztmetszetű vezetéket kiválasztani, a biztosítékot illetve a védelmet kialakítani.

Az úgynevezett „FI” relé beépítése is előírás már, főleg ha új kazán is be lesz építve, ennek EPH hálózatot is ki kell építeni a villanyszerelőnek.

Milyen villanyszerelést vállalnak?

Amit vállalunk:
  • családi ház villanyszerelés
  • lakás villanyszerelés
  • Panellakás villanyszerelése
  • régi lakások, házak villanyszerelése, akár teljes újra vezetékezése

Van-e olyan villanyszerelés, amihez nem kell szakembert hívni?

Természetesen nem minden esetben szükséges szakemberre bízni a villanyszerelést. Ha például csak egy izzót kell kicserélni, természetesen nem hívunk szakembert, de egy jó tanács; ha mi magunk végezzük el a munkát, minden esetben áramtalanítsuk a hálózatot és akadályozzuk meg, hogy azt bárki visszakapcsolhassa, amíg el nem végeztük a munkát-javítást.