Gipszkartonozás

Építkezés, felújítás előtt áll? Átalakítaná otthonát?

A gipszkarton rendszerek segítségével könnyen megvalósíthatja egyéni elképzeléseit.

A gipsz egy környezetbarát, a természetben is megtalálható anyag.

A belőle készült gipszkarton lapok alkalmazásával csak az ön képzelete szab határt otthona belsőépítészeti kialakításának, a modern gipszkartonozás révén szinte bármilyen elgondolás megvalósítható, legyen az akár válaszfal, vagy állmennyezet, gyönyörűen kialakíthatja, és akár meg is újíthatja otthona belsejét.

Mit érdemes tudni a gipszkartonozásról?

A Hold On Építőipari Kft. teljes körű szolgáltatással áll az önök rendelkezésére.

 

A gipszkartonozás során vállaljuk gipszkarton válaszfal, álmennyezet, speciális tűzálló gipszkarton falak és egyedi gipszkarton polcrendszerek építését, tetőterek beépítését, valamint ablakcsere utáni falsérülések helyreállítását.

Nem mellesleg, minden általunk elkészített gipszkarton szerelési munkánkra garanciát vállalunk!

Mit tartalmaz a gipszkartonozás?

  • önsúlyuk kicsi, de a lapok kellő stabilitással és hőszigeteléssel rendelkeznek, így ideális és gazdaságos megoldást jelentenek egyszerű teherhordó szerkezetek kialakítására.
  • gipszkarton rendszerekkel növelhető a komfortérzet, valamint a hang-és hőszigetelési képesség is, legyen szó bármilyen válaszfalról vagy álmennyezetről.
  • a gyári gipszkarton profilrendszerek és kiegészítők lehetővé teszik ferde síkok (tetőtér) vagy akár teljesen egyedi formák, speciális dekorációs elemek kialakítását is.

Milyen méretekben létezik a gipszkarton?

A gipszkarton lapok többféle méretben és összetételben léteznek. Lehet impregnált és tűzálló kivitelű, vagy hagyományos, de létezik speciális hajlítható kivitelben is. Vastagságukat illetően, a normál a 9.5mm. – től 12.5mm. – ig. 2.5m2 táblákban kapható.