Milyen festést vállalnak szakembereink?

Többféle festésben állunk a megrendelőink rendelkezésére;

Vállalunk többek között:
  • Lakásfestést: lakásbelsők festése, glettelés, alapozás, diszperziós festés fehér és pasztellszínekben (RAL színminta alapján), mosható diszperziós réteg felhordása.
  • Irodafestést: nagyobb terhelésnek kitett irodák festése, glettelés, alapozás, diszperziós festés fehér és pasztellszínekben (RAL színminta alapján), mosható diszperziós réteg felhordása, dekorációs jellegű illetve díszítőfestés.
  • Családi házak festését: családi házak külső homlokzatának festése, glettelés, alapozás, diszperziós festés fehér és pasztellszínekben (RAL színminta alapján), mosható diszperziós réteg felhordása, dekorációs jellegű festése.
  • Kültéri és beltéri festést: szolgáltatói és ipari épületek, magán házak, stb…

Mit érdemes még tudni a festésről?

Egy festési munka nagyon összetett, több munkafázisból álló folyamat, amit lehet olcsón kevés munkából, és a megfelelő munkafázisok betartásával, profin elkészíteni.

Azt is mérlegelnie kell a megrendelőnek, hogy ha az olcsóbb festés mellett dönt, 1-2 év után, vagy még hamarabb a felület újbóli festésre szorul.

Nálunk az a tapasztalat, hogy inkább többet áldoznak a megrendelőink a festésre, és így elég, 5-8 évente újból festetni.