Tetőmunkák

Ha tetőmunkák, akkor is Hold On Építőipari Kft. Vállalunk ács és tetőfedő munkákat. Cégünk a több mint 25 éves alapítása óta, rengeteget fejlődött a tetőmunkák terén is. A folyamatosan növekvő igények kielégítése érdekében, a legmodernebb gépekkel és fiatal, összeszokott csapattal állunk az önök szolgálatára. A haladást szem előtt tartva minden évben folyamatos képzéseken veszünk részt, hogy minden újdonságot megtanuljunk és később ügyfeleinknél alkalmazni tudjunk. Az országban nagyon sok tetőfedőanyag forgalmazó partnerrel szoros kapcsolatot ápolunk. Ha referenciáink elnyerték tetszését, hívjon minket bizalommal. Telefonos egyeztetés után, ingyenes helyszíni egyeztetés és szaktanácsadást követően rövid határidővel elkészítjük egyedi ajánlatát.

Hol vállaljuk a tetőmunkát?

Vállalkozásunk rugalmas, így szinte az ország bármely területén legyenek tetőmunkák, mi elvállaljuk és rövid határidővel meg is valósítjuk.

Milyen plusz költségek merülhetnek fel tetőmunkák során?

Az általunk elvállalt tetőmunkák, a munkadíjon és vidéken a kiszállási díjon felül semmilyen plusz költség nem merül fel. De egyedi megállapodás során, vállaljuk az építőanyag kedvezményes beszerzését is.

Mit érdemes tudni a tetőmunkákról?

A tetőmunkák alkalomszerű tűzveszélyes tevékenységnek minősülnek, ha a munkát nyílt lánggal, hegesztéssel, forrasztással, vagy bármilyen tüzet okozni képes eszközzel végzik. Mind a gerendák, mind a szigetelőanyag tűzveszélyes és gyúlékony.